ImpulsCatSud convoca als seus socis a Mas Passamaner el proper 13 de desembre    

Dimarts 13 de desembre, a les 11.30, tindrà lloc a l’Hotel Mas Passamaner de La Selva del Camp la reunió de socis d’ImpulsCatSud. A banda de l’ordre del dia ordinari que els socis rebran per correu electrònic la sessió comptarà amb les intervencions dels representants de tres sectors econòmics clau per al territori, com són el químic, el turisme i el tecnològic. Maria Mas, directora gerent de l’AEQT, Berta Cabré, presidenta de la FEHT, i Sergi Novo, gerent del Clúster TIC Catalunya Sud, explicaran als assistents el moment pel que passen els seus respectius sectors i els reptes que afronten per al proper any. L’acte es clourà amb un dinar tipus cocktail, que està previst que comenci a les 14.15. 

Actualitat

Rep una resum mensual de les accions i recursos d'ImpulsCatSud