La junta de socis d’ImpulsCatSud valora positivament la creació d’un informe mensual sobre ocupació i les futures jornades de l’entitat

El passat dimarts 25 de juliol, ImpulsCatSud va celebrar una nova reunió de socis a la Fundació Universitat Rovira i Virgili. En el transcurs de la sessió ordinària es van parlar de diversos punts dels quals destaquem la creació d’un informe mensual sobre l’ocupació a la Regió CatSud, l’Infoatur Catalunya Sud. També es va donar la conformitat de la junta a les noves jornades que ImpulsCatSud organitzarà per reforçar el posicionament de la marca CatSud a nivell empresarial, cultural i patrimonial. Unes jornades en les que ja està treballant l’equip d’ImpulsCatSud i de les que us informarem en successius butlletins a mesura que es vagin definint.

També es va valorar molt positivament els continguts de la Taula d’Experts sobre Sanitat i Cohesió Social, de la que se’n van destacar els següents eixos per tal de fer-ne seguiment:

  • Adequar els pressupostos públics en serveis a les persones a la nostra realitat poblacional i territorial. També facilitar la implantació d’indústria dels serveis privada, assegurant els mateixos estàndards de qualitat que s’exigeixen als serveis públics.
  • Establir el nivell de resolució que han de tenir els nostres centres de salut i socials. I aconseguir una millor coordinació entre els professionals dels hospitals d’alta tecnologia de l’àrea metropolitana de Barcelona i els professionals dels hospitals de referència del territori que eviti duplicitats en els serveis, i racionalitzi la mobilitat dels usuaris.
  • Potenciar la Universitat Rovira i Virgili per formar més i millors professionals sanitaris i socials.
  • Enfortir la recerca i la innovació que es produeix als centres sanitaris i que està liderat per Institut d’investigació sanitari Pere Virgili (IISPV).

Presentació del model INFOATUR CATALUNYA SUD corresponent al mes de juny:

Actualitat

Rep una resum mensual de les accions i recursos d'ImpulsCatSud