ImpulsCatSud col·laborarà amb el Servei d’Ocupació de Catalunya en la detecció de necessitats formatives de les empreses

El president d’ImpulsCatSud, Miquel Maria Aragonès, va reunir-se amb Mireia Batalla, responsable de l’àrea de serveis a l’empresa del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) a Tarragona. Durant la reunió, que va permetre conèixer de primera mà la tasca que fa aquest organisme, va sorgir la possibilitat d’establir línies de col·laboració, molt especialment en la detecció de necessitats formatives específiques de les empreses que puguin ser ateses per programes del SOC, una funció que ImpulsCatSud, com a aglutinador del teixit empresarial del territori, podria dur a terme per tal d’acostar més  la formació que imparteix el Servei d’Ocupació de Catalunya a les empreses.

Actualitat

Rep una resum mensual de les accions i recursos d'ImpulsCatSud