Un estudi d’ImpulsCatSud i TICSud quantifica la gran demanda de talent digital que hi ha al territori

 

A la demarcació de Tarragona hi van haver 767 noves ofertes de feina per a perfils TIC entre gener i setembre de 2022, el que representa el 17% del total de Catalunya. És una de les xifres de l’estudi en el que han col·laborat ImpulsCatSud i el Clúster TIC Catalunya Sud, que també revela que el 23% d’aquestes ofertes són per a empreses del Clúster TIC, que aglutina al sector tecnològic, + el que dona idea de la transversalitat que té la necessitat de comptar amb talent digital, ja que la gran majoria de les ofertes de treball de professionals digitals venen d’empreses d’altres sectors. Les conclusions d’aquest estudi es presentaran públicament en les properes setmanes. 

Actualitat

Rep una resum mensual de les accions i recursos d'ImpulsCatSud