Un espai compartit per a la innovació a la Regió CatSud

ImpulsCatSud segueix explorant el projecte de donar forma a les comarques tarragonines a un espai compartit d’innovació que aplegui les iniciatives públiques i privades que actualment estan disperses al territori amb la finalitat de sumar esforços, energies i recursos. En aquest sentit, el passat mes de març una delegació d’ImpulsCatSud va visitar DFactory, una iniciativa liderada pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona que té per objectiu fomentar i  desenvolupar un ecosistema d’atracció de talent, tecnologia i inversions. La visita va servir per fomentar el debat de com replicar aquest model a la Regió CatSud, quins sectors serien els prioritaris i com s’hauria de fer realitat el projecte des del punt de vista del finançament i la governança.

Actualitat

Rep una resum mensual de les accions i recursos d'ImpulsCatSud