ImpulsCatSud organitza un debat electoral amb el focus posat en la col·laboració publicoprivada

El passat 30 d’abril, ImpulsCatSud i el Diari de Tarragona van organitzar conjuntament un debat electoral en el que van participar representants territorials de diversos partits polítics que concorrien a les Eleccions al Parlament de Catalunya. Hi eren: Alberto Bondesio (PSC), Carles Brull (ERC), Pere Segura (Junts), David Chatelain (PP) i Mario Téllez (En Comú Podem). El focus es va posar en la necessitat d’impulsar la col·laboració publicoprivada en l’àmbit de l’Àrea Metropolitana de Tarragona. Abans d’aquesta taula política, es van exposar diversos casos d’èxit en aquest sentit en els que ImpulsCatSud s’ha fixat per reclamar una aposta similar a la Regió CatSud: Osona, Baix Llobregat, Ripollès, Goierri i les Terres de l’Ebre, una sessió moderada per Miquel Àngel Bové, director de la Càtedra d’Economia Regional i Local de la URV. L’acte es va concloure amb la ponència ‘Fórmules legals per a la col·laboració publicoprivada’, a càrrec de Josep Ramon Fuentes – Càtedra Estudis Jurídics Locals Màrius Viadel URV.

Podeu consultar la crònica que va fer de l’acte el Diari de Tarragona clicant aquí.

Actualitat

Rep una resum mensual de les accions i recursos d'ImpulsCatSud