L’Assemblea de Socis d’ImpulsCatSud revalida els òrgans de govern de l’entitat

L’Assemblea de Socis d’ImpulsCatSud va revalidar la confiança en els seus òrgans de govern, després de dos anys des de la seva constitució. La proposta encapçalada per Miquel Maria Aragonès va ser l’única que es va presentar i va obtenir el suport unànime dels socis que van participar a l’Assemblea que es va celebrar el passat 28 de maig a les instal·lacions del Consorci d’Aigües de Tarragona.

Els òrgans de govern de l’entitat tenen una vigència per dos anys més i són els següents:

President: Miquel M. Aragonès

Vicepresidents: Carles Castilla, Marc Oliva, Glòria Vallcorba i Jordi Colet

Secretari: Ricard Font de Rubinat

Tresorera: Misericòrdia Montlleó

Vocals: resta de membres associats, protectors i corporatius

A l’ordre del dia de l’Assemblea de Socis hi havia també altres assumptes com el seguiment dels projectes d’ImpulsCatSud per aquest 2024 (entre ells, una App i un Observatori sobre la Regió CatSud o l’impuls a un hub d’innovació), l’organització d’una taula d’experts sobre el Tramcamp, les estratègies de captació de nous socis per continuar fent múscul empresarial i institucional o l’impuls a diverses iniciatives de formació.

Actualitat

Rep una resum mensual de les accions i recursos d'ImpulsCatSud