ImpulsCatSud visita les instal·lacions del Consorci d’Aigües de Tarragona

La celebració de l’Assemblea de Socis al Consorci d’Aigües de Tarragona va servir per visitar les seves instal·lacions al municipi de L’Ampolla i conèixer al detall la tasca de l’ens en la gestió del subministrament de l’aigua de l’Ebre a les comarques del nord de la demarcació. Els membres d’ImpulsCatSud van visitar les instal·lacions de l’Estació de Tractament d’Aigua Potable (ETAP). Després d’una benvinguda a l’Aula de l’Aigua, els participants van poder apropar-se al Dipòsit d’Aigua Crua (DAC), on arriba l’aigua procedent del punt de captació del Consorci a Campredó, amb una capacitat de 180.000 m³. Tot seguit, els visitants van passejar pels diferents espais on es duen a terme els diversos processos als quals se sotmet l’aigua per a la seva potabilització i, finalment, la darrera parada de la visita va ser a la Sala de Control, epicentre de la vigilància de tota la xarxa del CAT on, a través d’un pioner sistema de monitoratge en continu via fibra òptica, es fa el seguiment constant de les canonades, dipòsits i altres infraestructures del CAT.

Actualitat

Rep una resum mensual de les accions i recursos d'ImpulsCatSud