ImpulsCatSud intensifica els contactes amb els alcaldes que impulsen la Regió Metropolitana

ImpulsCatSud Regió del Coneixement ha potenciat els contactes amb els alcaldes que impulsen la creació de l’Àrea Metropolitana de Tarragona, de la qual ja s’ha constituït un Grup Impulsor per donar-li forma, amb el lideratge de la Diputació i la participació dels principals Ajuntaments i Consells Comarcals i el suport de la Generalitat. En les setmanes anteriors a aquesta constitució, el president d’ImpulsCatSud, Miquel Maria Aragonès, s’havia reunit amb l’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales; l’alcaldessa de Reus, Sandra Guaita; i l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura. L’objectiu era manifestar-los el suport de l’entitat a aquesta iniciativa i posar en valor la importància de, aprofitant l’Àrea Metropolitana, incrementar els àmbits de col·laboració publicoprivada en àmbits com la captació d’inversions, el talent, els factors de competitivitat o el foment de l’emprenedoria, entre d’altres. Tots es van mostrar molt receptius a les propostes.

Actualitat

Rep una resum mensual de les accions i recursos d'ImpulsCatSud