Oportunitats de valor afegit per a l’escenari post nuclear a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

El president d’ImpulsCatSud, Miquel Maria Aragonès, es va reunir amb l’alcalde de Vandellòs i l’Hospitalet, Alfons Garcia per avaluar les polítiques de diversificació econòmica a aquest municipi del Baix Camp i a tot l’entorn d’influència de la central nuclear Vandellòs II i de l’emplaçament de l’antiga Vandellòs I, ja desmantellada i actualment en fase de latència. Un escenari que pot ser d’oportunitat si s’aconsegueixen captar inversions de valor afegit, que és un dels objectius d’ImpulsCatSdu. Durant la trobada, es va posar sobre la taula la feina que fa la MIDIT, mancomunitat creada per vetllar pel desenvolupament econòmic i social a Vandellòs i l’Hospitalet, Tivissa i Pratdip i es va analitzar el projecte de crear a l’emplaçament de l’antiga central nuclear Vandellòs I un centre pioner de protonteràpia, un tractament radiològic per combatre el càncer que suposaria una inversió molt important i generaria impacte econòmic i valor afegit al territori. 

Actualitat

Rep una resum mensual de les accions i recursos d'ImpulsCatSud