ImpulsCatSud col·labora amb la URV en la definició i construcció de la marca CatSud

ImpulsCatSud va prendre part a una jornada organitzada per la Universitat Rovira i Virgili sobre el procés de definició i posicionament de la marca CatSud. La intervenció de l’expert Jordi San Eugenio, de la Universitat de Vic, va servir per situar els reptes d’aquesta marca i els requisits que ha de complir per consolidar-se com un actiu per al desenvolupament del territori i de la seva competitivitat. Un procés en el que aspectes com la identitat, la especialització o la diferenciació són claus. En aquest sentit, es va posar de relleu que cal un sistema de governança que impulsi aquest procés de construcció de marca tal com han fet altres regions, per tal que el desenvolupament de la marca generi desenvolupament, qualitat de vida i generació, atracció i retenció del talent, entre d’altres. 

Actualitat

Rep una resum mensual de les accions i recursos d'ImpulsCatSud