Goierri i Osona, models a seguir per a CatSud  

ImpulsCatSud ha visitat en les darreres setmanes dues comarques considerades com a casos d’èxit en la implementació d’un model de desenvolupament econòmic de consens: la comarca basca de Goierri i la més propera d’Osona. Amb característiques diferents, pels sectors econòmics que històricament han exercit de motors (la indústria del ferro a Goierri, l’agroalimentari a Osona), totes dues àrees coincideixen en que han estat capaces d’identificar aquests sectors estratègics i fer-los evolucionar cap al valor afegit, un camí que han transitat amb el coneixement com a company de viatge i amb la creació de fronts comuns públicoprivats que permeten sumar recursos i energies, superant les divisions internes territorials. Són, per tant, models a seguir per a la regió CatSud. 

Actualitat

Rep una resum mensual de les accions i recursos d'ImpulsCatSud