ImpulsCatSud s’integra al Col·laboratori CatSud

ImpulsCatSud va sumar-se al  Col·laboratori Catsud,  un projecte pilot emmarcat dins el Col·laboratori 1.0. i promogut pel Laboratori de Ciutadania Digital (LCD) d’i2CAT amb el suport de la Secretaria de Política Digital del Ministeri de Política Digital i Administracions Públiques. El seu objectiu és prototipar i validar un model per a la promoció, el disseny i l’execució d’estructures socials i digitals al Penedès, les comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre per afavorir el desplegament de la societat digital i del coneixement i contribuir a fer de la Catalunya Sud una regió del coneixement. El projecte Col·laboratori Cat Sud es va inspirar en l’estratègia Catalunya Sud 2040 Regió Europea del Coneixement.

Actualitat

Rep una resum mensual de les accions i recursos d'ImpulsCatSud