L’experiència empresarial d’ASCASUD, al servei del teixit emprenedor del territori

El president d’ImpulsCatSud, Miquel Aragonés, i el president d’ASCASUD, Luis Quismondo, han signat un conveni de col·laboració per impulsar el desenvolupament econòmic i social de la regió CatSud, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels seus ciutadans, impulsant l’emprenedoria i la innovació tecnològica de les empreses.

ASCASUD, l’Associació Sèniors per a la Cooperació Tècnica Catalunya Sud, ASCASUD, és una associació de mentoria empresarial constituïda per voluntaris, professionals, empresaris i directius en la seva majoria retirats, que de forma altruista posen la seva experiència de gestió empresarial al servei de persones i petites empreses amb pocs recursos, amb especial èmfasi en sectors més desprotegits i en risc d’exclusió o dificultat social.

ASCASUD es va posar en marxa el maig de 2021 i els seus més de 30 membres assessoren una mitjana de 70 projectes empresarials a l’any. L’entitat col·labora amb diferents entitats com la Universitat Rovira i Virgili, ajuntaments de Tarragona, Cambrils i Vila-seca, la Diputació de Tarragona o la Creu Roja per a donar el servei de mentoria i formació empresarial.

 

Actualitat

Rep una resum mensual de les accions i recursos d'ImpulsCatSud