Els Fons de Transició Nuclear, oportunitat per a la diversificació

El president d’ImpulsCatSud, Miquel Maria Aragonès, es va reunir amb l’alcalde de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Alfons Garcia, que presideix la MIDIT (Mancomunitat d’Iniciatives per al Desenvolupament Integral del Territori), una entitat que s’ha adherit a ImpulsCatSud i que treballa per a la diversificació econòmic de l’entorn de la central nuclear Vandellòs II. Durant la trobada es van analitzar les oportunitats que genera el Fons de Transició Nuclear, recentment aprovat pel Parlament de Catalunya, i que suposa una injecció de recursos econòmics que han de donar una important empenta a les polítiques de promoció econòmica d’aquesta zona.     

Actualitat

Rep una resum mensual de les accions i recursos d'ImpulsCatSud