El 27 de juny, jornada sobre les transformacions al sector sanitari

El proper 27 de juny, ImpulsCatSud Regió del Coneixement organitza la quarta jornada de reflexió sobre els grans temes de les nostres comarques. En aquest cas, sobre el sector sanitari. Amb el títol ‘La transformació de la sanitat: oportunitats i riscos en la implantació d’un nou model’, s’analitzarà com en els propers anys canviaran algunes de les formes d’atenció al ciutadà i, també, la configuració dels agents públics i privats que presten aquest servei. Un nou escenari en el què l’oferta privada guanyarà protagonisme i en el que el repte d’integrar i coordinar a tots els operadors agafarà una nova dimensió. Les comarques de Tarragona tindran, en aquest context, l’oportunitat d’empoderar la seva oferta de serveis sociosanitaris per descentralitzar-la i millorar les expectatives dels usuaris, tant a nivell hospitalari com d’assistència primària.

Actualitat

Rep una resum mensual de les accions i recursos d'ImpulsCatSud