La FEAT s’incorpora a ImpulsCatSud

La Federació d’Auto Transport de Tarragona, la FEAT, s’incorpora com a soci d’ImpulsCatSud Regió del Coneixement, associació empresarial independent i sense ànim de lucre a la que ja s’han adherit més de 50 empreses, organitzacions empresarials i entitats. El president d’ImpulsCatSud, l’empresari Miquel Maria Aragonès, va explicar que “el nostre projecte es basa en aglutinar la societat civil del territori, i en aquest sentit organitzacions empresarials com la FEAT ens donen molta força, com també ho fan altres patronals que ja tenim a la nostra associació, com la de la química, el turisme o el sector digital”.

Per la seva banda, el president de la FEAT,  Joaquim Riudeubas, ha valorat positivament la posada en marxa d’iniciatives com ImpulsCatSud en benefici del desenvolupament sostenible del territori. “La FEAT sempre estarà al costat de les iniciatives que siguin positives per al futur de les nostres comarques i que facin que  ocupin el lloc i rebin l’atenció que es mereixen i no pateixin un menysteniment que no es just, tant a Catalunya com a la resta de l’Estat”.

Actualitat

Rep una resum mensual de les accions i recursos d'ImpulsCatSud