La Xarxa Santa Tecla, nou ‘soci protector’ d’ImpulsCatSud

La Xarxa Santa Tecla – Sanitària, Social i Docent va rubricar la seva incorporació com a soci protector a ImpulsCatSud Regió del Coneixement. El president d’ImpulsCatSud, Miquel Maria Aragonès, va explicar que “el nostre projecte es basa en aglutinar la societat civil del territori, i la Xarxa Santa Tecla és un salt qualitatiu molt important, ja que és una organització d’una gran envergadura i una gran contribució al benestar de les persones del territori, per la naturalesa de la seva activitat, centrada en la salut i el benestar social”. 

Joan Maria Adserà, director general de la Xarxa Santa Tecla, ha declarat que “com a organització compromesa amb el servei a la ciutadania de les comarques de Tarragona, la Xarxa Santa Tecla valora positivament la posada en marxa d’inicatives com ImpulsCatSud, que neix amb la voluntat d’establir sinergies i sumar coneixement en benefici del desenvolupament sostenible del territori. Les nostres comarques, com a segona àrea metropolitana de Catalunya, requereixen d’una visió global en la qual administracions, teixit econòmic i teixit social han d’anar de la mà”.

Actualitat

Rep una resum mensual de les accions i recursos d'ImpulsCatSud