Ripollès Desenvolupament, un nou cas a tenir en compte per crear una agència de promoció econòmica a la Regió CatSud

Després de les visites a la comarca de Goierri (País Basc) i Osona, una delegació d’ImpulsCatSud ha visitat el Ripollès, per interessar-se per l’agència Ripollès Desenvolupament. Es tracta d’un model d’organisme que canalitza la col·laboració público-privada per impulsar el desenvolupament econòmic, amb programes específics fets a mida de les necessitats i l’estratègia del territori. Justament els objectius que hauria de tenir l’organisme que ImpulsCatSud està proposant als ajuntaments i altres institucions per potenciar les polítiques de promoció econòmica a les comarques de Tarragona. En el cas de Ripollès Desenvolupament, la col·laboració entre el Consell Comarcal, els ajuntaments i el sector privat ja ha donat fruits importants, com l’impuls a programes d’FP Dual per professionalitzar el sector del turisme i la restauració.

Actualitat

Rep una resum mensual de les accions i recursos d'ImpulsCatSud