Cinc noves incorporacions a ImpulsCatSud durant el mes de juny

ImpulsCatSud Regió del Coneixement continua ampliant la seva base amb més empreses i organitzacions que s’incorporen a l’associació en les diverses modalitats.

APPORTT, l’associació d’empreses que operen al Port de Tarragona, s’incorpora com a soci col·laborador. La seva capacitat empresarial incideix positivament en el desenvolupament econòmic del propi Port i en general de les nostres comarques.

D’altra banda, el Col·legi Oficial de Metges de Tarragona – que s’estrena acollint en la seva seu la darrera de les jornades sobre Sanitat i Cohesió Social organitzada per ImpulsCatSud – s’incorpora com a soci corporatiu apostant per la col·laboració públicoprivada com a motor de desenvolupament territorial.

I en una amplia diversitat de sectors, la constructora Garcia Riera i BiofreshTech empresa tecnologica de refrigeració autònoma i sense cables, han estat les darreres noves incorporacions com a socis protectors d’ImpulsCatSud.

Actualitat

Rep una resum mensual de les accions i recursos d'ImpulsCatSud