Serveis per als socis: economia circular i gestió fiscal

En el seu afany per donar serveis als socis, ImpulsCatSud ha explorat amb l’empresa Inveniam Group la possibilitat de oferir serveis vinculats a l’economia circular, mitjançant el projecte BioBoost, un consorci multidisciplinari format per quatre empreses catalanes com la mateixa Inveniam, Roca Junyent, Aeris i Símbiosy i que busca el suport de fons europeus. 

En un altre àmbit, ImpulsCatSud també ha assentat les bases d’una col·laboració amb FI Group, perquè els associats tinguin accés a serveis especialitzats per a l’optimització dels impostos locals a un preu preferent.

Els interessats en qualsevol d’aquests dos serveis podeu posar-vos en contacte amb l’equip d’ImpulsCatSud enviant un e-mail a: info@impulscatsud.cat

Actualitat

Rep una resum mensual de les accions i recursos d'ImpulsCatSud