El president d’ImpulsCatSud explora amb l’advocat Miquel Roca i Junyent fórmules de reorganització territorial

El president d’ImpulsCatSud, Miquel Maria Aragonès, es va reunir amb l’advocat i polític Miquel Roca i Junyent per avaluar el rol de la Regió CatSud en el context del denominat ‘Informe Roca’, un document que plantejava la reorganització territorial de Catalunya. Aquesta proposta, que no va arribar a aplicar-se, perseguia la racionalització de l’administració pública a partir de la figura de les Vegueries. La trobada s’emmarca en la ronda de converses que des d’ImpulsCatSud s’està mantenint amb l’objectiu de crear un ens supracomarcal que canalitzi la col·laboració publicoprivada en matèria de promoció econòmica, on la participació del teixit empresarial és clau en àmbits com la captació d’inversions i la gestió del talent, entre d’altres. 

Actualitat

Rep una resum mensual de les accions i recursos d'ImpulsCatSud