Innobaix, un altre model de desenvolupament territorial

L’equip de ImpulsCatSud va visitar les instal·lacions d’Innobaix, Agència d’Innovació i Coneixement del Baix Llobregat. Una visita que s’emmarca en la ronda de prospeccions que l’entitat fa a diversos organismes que vetllen pel desenvolupament econòmic dins d’un àmbit territorial a partir de la col·laboració publicoprivada. Anteriorment, ImpulsCatSud ja havia estat a organismes similars a la comarca basca de Goierri o a la catalana d’Osona. La trobada amb directora general d’Innobaix, Natàlia Mir, va ser molt positiva i va permetre conèixer de primera mà la tasca que fa aquest organisme liderant la transformació de la regió i el seu model productiu a partir de la col·laboració amb el sector empresarial, una metodologia que és justament la que defensa ImpulsCatSud per a les comarques tarragonines.

Actualitat

Rep una resum mensual de les accions i recursos d'ImpulsCatSud