La directora territorial d’ACCIÓ explica els serveis d’aquest organisme als socis d’ImpulsCatSud

La directora d’ACCIÓ a Tarragona, Mònica Boquera, va ser la convidada a la reunió de socis d’ImpulsCatSud que es va celebrar el passat dimarts 3 d’octubre a les instal·lacions de la Fundació URV a Reus. Boquera va explicar la tasca que fa aquest organisme de la Generalitat per impulsar la internacionalització, la innovació i la transferència tecnològica a les empreses, així com la captació d’inversions. La directora territorial d’ACCIÓ va dedicar una part de la seva intervenció als fons europeus, que considera com una gran oportunitat per al territori, tot i la seva complexa gestió i el poc marge de temps que deixen els terminis establerts. En aquest sentit, ACCIÓ ha creat una oficina d’acompanyament i assessorament específic per al programa Next Generation enfocada a facilitar que empreses i administracions puguin aprofitar aquesta línia de fons europeus.

Actualitat

Rep una resum mensual de les accions i recursos d'ImpulsCatSud