Pimec Tarragona, l’AEHT i MaserGrup se sumen a ImpulsCatSud

En les darreres setmanes, ImpulsCatSud ha incorporat noves empreses i associacions empresarials com a membres de l’entitat. És el cas de PIMEC Tarragona, que de la mà del seu president Jordi Ciuraneta dona suport a la necessitat d’aprofundir en àmbits de col·laboració publicoprivada.  O de l’AEHT (Associació d’Emprearis d’Hostaleria i Turisme de Tarragona), presidida per Francesc Pintado, que també dona suport al front comú d’ImpulsCatSud. I l’empresari reusenc Xavier Martínez, president de MASERGRUP, també ha estès la mà cap al suport a l’associació, sumant-se a la iniciativa de visió de conjunt i de formalització d’estratègies globals, que poden ajudar a millorar el desenvolupament d’accions al territori

Actualitat

Rep una resum mensual de les accions i recursos d'ImpulsCatSud