ImpulsCatSud fa balanç del 2023 i presenta els reptes per a 2024 davant dels socis de l’entitat

L’Hotel Mas Passamaner de la Selva del Camp va acollir l’última reunió de socis d’ImpulsCatSud d’aquest 2023. Una trobada que precisament va sevir per fer balanç dels passos endavant que ha assolit l’entitat al llarg de l’any que s’acaba i per presentar els principals reptes i projectes per al 2024. Entre els principals, el de seguir potenciant les jornades d’experts, afinant en la selecció dels temes, dels ponents i buscant noves maneres d’incrementar l’impacte tant mediàtic com institucional de les seves conclusions, per tal de garantir que la reflexió qualificada que acullen aquestes taules tinguin una incidència pràctica en les polítiques de desenvolupament econòmic i social de la Regió CatSud. També es van presentar diversos projectes, com el de crear un observatori territorial per posar en valor els actius de les comarques de la demarcació de Tarragona.

Més informació al document adjunt.

Actualitat

Rep una resum mensual de les accions i recursos d'ImpulsCatSud