La Generalitat es mostra receptiva a incrementar la col·laboració publicoprivada per afrontar els reptes de la Regió CatSud 

El president d’ImpulsCatSud va visitar el delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Àngel Xifré, i a la directora dels serveis territorials d’Economia, Montse Llambrich. L’objectiu de la visita era plantejar àmbits de col·laboració de l’ens amb l’administració i altres agents del Territori per definir i treballar els reptes de futur de la Regió, com la mobilitat, l’energia, la innovació i el talent. Els representants de la Generalitat a Tarragona es van mostrar molt receptius a les propostes d’ImpulsCatSud i van oferir-se a mantenir un contacte estret per concretar aquestes propostes en els propers mesos, en els que està prevista també una reunió amb el president de la Generalitat, Pere Aragonès.

Actualitat

Rep una resum mensual de les accions i recursos d'ImpulsCatSud