La reunió de socis analitza els projectes de 2024 

L’equip d’ImpulsCatSud va explicar els socis de l’entitat dels projectes plantejats per a aquest 2024. Entre els principals, el de seguir potenciant les jornades d’experts, afinant en la selecció dels temes, dels ponents i buscant noves maneres d’incrementar l’impacte tant mediàtic com institucional de les seves conclusions, per tal de garantir que la reflexió qualificada que acullen aquestes taules tinguin una incidència pràctica en les polítiques de desenvolupament econòmic i social de la Regió CatSud. També es van presentar altres  projectes, com el d’impulsar la formació a mida de les necessitats de les empreses, el pol d’innovació o el de crear un observatori territorial per posar en valor els actius de les comarques de la demarcació de Tarragona.

Actualitat

Rep una resum mensual de les accions i recursos d'ImpulsCatSud